Hon Vill Vara Du

nya låten med Norlie och KKV, den e bra! 
 

Måndag

Träffade Jenniie idag och åkte till farst, skit länge sen vi sågs ju! Pratade, shoppade lite blev ba underkläder haha, behövs ju alltid. Solade också men bara 15 min så syns inte så mkt.. Sen åkte vi till sköndal och köpte Thai mat! Så gick vi hem till Jenniie och softade där. Så åkte jag hem åt middag med Sofia! Sen vare ju Norlie och kkv på grönan, va där med Kim, Malina och Disa sen träffade vi Fredrik och Erik. Haha åkte till ett hotel och hälsa på en annan kompis också, trevlig asså! 


 Norlie och kkv!

Fredag

tja på er! sitter och fixar mig nu ska på snabba Cash 2 idag med Malina, Kim och Anders på Heron. Sen efter ska vi dra på konser. Va på Klubben i kungsan igår, skit kul, utom nägra idioter som ska hålla på! tog min kompis keps jag hade på mig, så typ lakade lite... sen slog dom min kompis i bakhuvet, jag ba vafan gör du?!? han ba vadå? :O så gick därifrån men om man bortser från det så vare skit bra! ;) Träffade jätte mycket folk jag kände, skit kul! spc när man inte träffats på länge! Ah men ska fixa mig nu så hörs, PUSS!


//Ellen

The Best Relationship

So true!

//Ellen
 



Tisdag

Vart i Farsta idag med Rebecka, Kim och Disa shoppad äteit och snackat! Men nu ska till slussen nu och träffa kim och Disa, hörs sen. PUSS!
//Ellen

Måndag

Träffade Disa och Kim i Tc, shoppade lite, köpte ett par jeans på Gina och present till min syrra som fyller 21 imorgon! Sen på kvällen drog jag Kim och Disa på bio på Heron. Såg Grannpatrullen, haha störd film asså den va rolig men tror nån rökte på och sen skrev manuset asså! haha torrasten humorn asså, men den va rätt rolig faktiskt, fast inte värt att se på bio.
 

haha Kim fick sin gratis för hon i kassan va så förvirrad, sist vi var och fika fick jag min gratis, haha skit nice! 

Kim, DIsa och jag, haha sssshnygga va?? ;)



Beautiful

Beautiful- Eminem
så fin låt!



Söndag

Har mest vart hemma idag. Var en snabbis till tallkrogen och mötte David, skulle ge han en sak så stannade och pratade lite, trevligt. Så nu väntar jag på att en kompis ska komma, ska typ kolla på film å bara ta de lugnt! Hörs sen, PUSS!


Gomorgon

Godmorgon sötisar! Sitter på donken med becka, Kim och Malina. Standard frukost haha!


@Tc

Vart i märsta på fest, jag och kim sitter och väntar på Malina och Rebecka som är på donken! Haha, sen ska vi hem till mig och sova. Skit kul kväll men ah träffade en del människor jag inte sett på länge så drog upp en del minnen och löste typ vissa gamla saker. Men ah ville prata i tele med min kompis men dissad blev man...:( hahha


Bild från tidigare idag


Lördag

Tja sötisar! Sitter och lyssnar på musik just nu. Ska fixa mig lite, fest ikväll, i Märsta. haha som dom gamla goda tiderna! Ah hoppad det blir roligt, cya när jag kommer hem! ska möta Kim, Rebecka, Malina, Jenniie och Claudia så ska vi ta bussen. Puss så länge ♥
 
från i onsdas 
 
//Ellen

Home

Är hemma nu, va ju i gbg inte så länge men ah. Va trevligt dära hittade en del fina lägenheter. Men Stockholm är ju mycket bättre! Ah men ska fixa mig lite äta mat å så sen kanske jag ska träffa Becka å Kim får se har inte hittat något att göra än så. 


jag och syrran i gbg.

bästa!

Brunett

Blivit brunett nu! Skulle bara göra lite slingor men blev typ hela håret, haha. Tyckte det vart jätte mörkt först men har haft det någon timme nu och nu känns det riktigt bra ska nog ha så här mörkt ett tag. Va tycker ni?
 

Onsdag

Skrev inget igår men jag var i stan med Disa och Malina, sen kom Claudia! Så drog jag vid 3 skulle träffa Niklas så åkte vi till Finnhamn och träffade våra föräldrar åt middag där å så. Sen sov vi i båten, men åkte hem idag. Har färgat mitt hår brunt kommer bild snart!
 
bilder från igår

Saknar dig så sjukt mycket!! Vill vara med dig, bara för jag gillar dig så ortoligt mycket! Vet inte vad jag ska göra?  Du är det bästa jag någonsin haft och jag menar det. Jag får inte lätt känslor för någon, men grejen är att jag älskar dig! ♥


Söndag

Var hemma idag på dagen vaknade typ 1-2 och mådde inte så bra så ah, kolla på tv och tyckte synd om mig själv... Men mådde bättre sen, så gick ner till min syrra hjälpte henne att sling hennes hår, vart rätt bra eller helt ok kanske ska fixa till det lite imorgon? haha. Så åkte med henne sen och träffade hennes kompisar så åkte vi till blackeberg. Trevlig men dom pratade om massa folk som jag inte kännde så sa inte så mkt. Är inte likt mig brukar vara den som pratar en del  när man ses sådär, men ah faktiskt varit mindre pratig på senare tid, inte kännt mig på topp riktigt. Typ lite depp eller nåt..? så har bara blivit så. Plus att jag typ tröttnat lite på att festa... asså det är inte tråkigt men tyckte de va roligare förut. 

Min syrras pojkvänns solglasögon, snygga va? (fläcken på min läpp är från speglen.)

 

 


Nitar

Är ju sjukt nice med nitar och skinn eller hur? Bara man inte har för mycket så man ser läskig ut haha! men lite detaljer är ju hur snyggt som helst! Tror jag ska köpa en såndär väska från HM om jag hittar den. Har ju bara 1 minut till HM hemifrån mig så kanske ska dit och kolla imorgon? PUSS!
Hittade dom här jätte snygga skorna på nelly idag, skulle passa till hösten, inte för att jag använder några av mina klackar men ändå.. haha. Men dom fanns bara i 36... :( fml!
 

Godnatt

Har bara vart hemma ikväll, min pappas kompisar från Österike var här på middag så va tvungen att vara hemma men det var helt ok faktiskt! Men ah ska nog gå och lägga mig och kolla på tv? Ska fixa lite te också tror jag. Men ah, puss på er!

min angry birds tröja från turkland! 
//Ellen

I eller På?

haha måste bara fråga, säger ni "jag är ICA" eller "jag är i ICA" ?? jag tycker man säger på, låter som man precis kom till sverige om man säger i de låter lixom fel! Stör mig ockå på när någon säger i Söder, man ba Söder är en ö!!  söder säger man! haha hör de rätt ofta eftersom jag bor här. Sen blir alla förvånade och ba är det en ö?? :O haha, folk som bor i Sthlm och inte vet det.... 
 

Dagens

Disa min kära fotograf, hon får alltid fota mig, haha :) 
 
 Linne- Bikbok
Bandeau- GinaTricot

Shorts- Lee
Skor- Convers

Pride

Va och kollade på paraden idag med Disa, hade inte så mycket att göra idag så ;)
 
Bilder från idag, blev en del.
Disa och jag
haha bästa ju
Gick och köpte läsk för det var så varmt!
Bästa partiet! 
 

Ögonbryn

Tycker det är fint med spetsiga och målade ögonbryn. Jag har den mörka ögonbrynspennan från HM och den är jätte bra faktiskt! rekomenderas. Hur tycker ni man ska ha sina ögonbryn?
 
haha min mamma tyckte jag såg ut som angry birds, kanske är lite likt ändå??? ;)

Godmorgon!

Gomorgon sötisar, sovit gott?
Var på en "fest" igår i tallis med Malina, Kim och Disa var lite segt, men trevliga människor iaf! Sen efter drog vi till donken haha, tjockisar. Ah men nu ska jag fixa mig och så sen möta Disa så ska vi kolla på pride festivalen, haha. Någon mer som ska dit? 
 
Jag och Malina igår påväg hem. Skit va lökigt ansikte jag har... haha 
 
//Ellen

Dagens

Dagens outfit! Linne från HM och shorts från Gina. Funderar på att göra mitt hår lite mörkare, va tycker ni??

//Ellen


Fredag

Kom hem från landet imorse, så tog jag en dusch sen åkte jag och träffa Disa och Malina ett tag. Satt i slussen och chillade lite. Vet inte vad som händer ikväll än? Men hoppas man hittar en bra fest! Pallar inte dåliga och träkiga fester, eller kanske bara ska grilla får väl se. Menmen ska fixa lite saker nu, PUSS!
 
 
Emil, så söt! Malina va hundvakt så han var med
Disa och Malina
randombild, haha hade fan ut cola över hela tuben när jag skulle öppna den...
 
//Ellen
 
 

Friends are like...


05:45

haha fråga mig inte vad jag gör uppe nu...! men ah pratar med min älskling och nu är klockan kvart i 6... aja imorgon ska jag till landet fast kommer hem redan på fredag så är bara en natt, menmen är ju skönt att vara där ibland också. Juste haha jag somnade igår när jag skypade med Niels så hade han fotat mig när jag sov... fy fan asså! somnade typ 3 sen vaknade jag klockan 4 och ba fan! Så hade han ba "haha sommnade du? va sött du sover!" usch sov med smink och vanliga kläder så gick upp och fixade mig då när jag vaknade. Pinsamma är att det här är tredje gången jag somnar när jag skypar med någon, fast dom andra gångerna hade jag inte kameran på!!! haha... aja men nu ska jag inte dricka mer kaffe så jag kan sova någon gång. Om någon annan är uppe nu, godnatt på dig!
 
Bild från förra helgen på landet

/Ellen


Wanted Outfit

funderar seriös på att köpa jeansen och väskan!

Onsdag

Var med min syrra i Barkaby idag, hon skulle fixa en sak dära, så åt vi lunch på IKEA, haha. Sen vid 9 kom Disa och Malina hit så åt vi blåbärspaj, haha. Sen så drog vi ut ett tag.
 
IKEA, jag och Disa på tuben påväg hem.
hittade så sjukt snygga skor, leopard ofc?! ;) fast 1500 kändes lite ovärt då jag vet att jag inte kommer ha nåt bra tillfälle att använda dem.... Men ändå så jävla snygga! Sen äre blåbärspajen ;)
 
 

RSS 2.0