Bio

 
 
Ska möta Claudia strax, så ska vi på bio med tjejerna ikväll! Inte orkat hitta fest eller så, man behöver ju chilla lite ibland också ;) haha, men uppdaterar sen PUSS!
 
/Ellen

Dagens

Dagens outfit från hökisbadet, båda från Gina köpte igår. Haha strunta i hjärtat jag gör skulle skicka bilden till min älskling. //Ellen


@farsta

Är i Farsta med Disa, var och badade/ solade men de började regna å åska så vi drog hit istället ;)


Måndag

Sitter och kollar på os just nu. Va i stan idag med Johanna! Sen åkte jag å träffa Kim, Malina och Anders, vi köpte biljetter till snabba cash som vi ska se den 19 augusti, nice va? Ny tröja jag köpte idag från monkie //Ellen


Cockpit

Var på bio idag med Kim och Malina på Heron, såg cockpit. Det var bra haha, och det bästa var att jag äntligen kom på var "är inte du lite dum i huvet kanske" kommer ifrån! haha så jävla skön!
 

If people...


@johannas

Är hos Johanna nu med Demin å johanna, badar i hennes pool chillar och pratar om allt! Saknat dom här brudarna! //Ellen Just nu!


An arab at the airport.

An arab at the airport.

- Name?- Abdul Al-Rhazib.
- Sex ?- Three to five times a week.
- No, no... I mean male or female ?
- Male, Female and sometimes camel.
- Holy cow!
- Yes. cow, Sheep, animals in general.
- Bu...but isnt that hostile ?
- Hore style, doggy style, any style.
- Oh dear!!!!
- No, no no... Not dear, dear run too fast
HAHAHAHAHA

 


Fredag

Sitter och skypar med min älskling just nu, åå saknar han så mkt. Va i stan idag med Kim och Malina, byte en sak och handlarde lite, haha varje dag typ.. inte bra! haha. Sen träffade jag Julia, Linus och Jakob köpte massa mat och grillade, jätte mysigt! 
 
//Ellen
 
 
 
 

Torsdag

haha oj såg nu att de hade publicerats massa likadana inlägg... haha

Malin sov hos mig inatt, sen imorse så åkte vi till tc träffade Disa och shoppade lite. Fick min lön idag :D hihi ska visa va jag köpte sen. Ska dra och träffa Julia snart så ska vi träna ;) hörs sötisar!

//Ellen


Onsdag

Tja på er! Är hemma nu ska träffa Malina kl 9 så ska vi på en fest i hornstull, nice :) Var och badade idag, eller skulle sola men solen försvann typ precis när vi kom.... min vanliga tur! menmen chillade på hökisbadet ett tag iaf, så åkte vi till Farsta och shoppade träffade Jenniie och Kim också. Haha juste jag köpte happy meal idag bara för att få annanasen ;) bästa ju! Så vi satt och åt donken på badet!
 
Disa, Malina och Jag idag när vi väntade på bussen från badet!
 
Dagens shopping
tröja-bikbok, linne - HM, linne - Bikbok
Linne- bikbok, tröja - Cubus
 
Köpte förra veckan men visade aldrig så ni får se dem nu ;)
 
 
bikinisar - HM
 
 
 
 

Godnatt bloggen

Godnatt sötisar! Har varit hos en kompis i solberga ikväll med Rebecka och Malin var jätte trevligt där! Men nu är jag hemma och ska sova. Imorgon blir det shopping med brudarna, mysigt va?;) hihi men godnatt på er, PUSS // Ellen Bjuder från turkland!


Mer bilder från Turkiet

Fy fan vill tbx, NU!

hotel tofflorna på klubben ;)

 


Long Distanca

åå, finner inga ord. 
With you is where I'd rather be
But we're stuck where we are
And it's so hard,you're so far
This long distance is killing me
I wish that you were here with me
But we're stuck where we are
And it's so hard,you're so far
This long distance is killing me

It's so hard,it's so hard 
Where we are,where we are
You're so far,this long distance is killing me
It's so hard,it's so hard 
Where we are,where we are
You're so far,this long distance is killing me

 

Slingat

Kim och Malina slingade mitt hår igår hos Disa. Tycker det vart bra, fast man ser inte slingorna så mycket.. Får väl köra igen snart ;)? Haha ah får väl se, använde färger från MOOD tycker dom funkade bra, får väl se hur det håller sig bara :) Efterbild, hade båda färgerna för att få olika nyanser


Linser

 
 
 

Ska träffa Jenniie nu

Ska träffa Jenniie nu, så ska vi och hämta min mobil som killen tydligen inte lyckats fixa.. är inget fel på den men den startar ändå inte...? skit störande så får väl lämna in den någon annan stans så jag får en ny bara. Sen ska vi väl till farsta eller nåt. Men ska fixa mig lite nu, PUSS!
 
bild från turkiet jag och Niels, saknar! 
 
 

Fredag

ledsen för dålig bloggning, har inte vart på humör lixom... p.g.a vissa saker men ah.. Igår var jag i solna för att fixa min mobil men de sa bara vad som än är felet så kostar det 3500. Dom byter alltså bara ut den. Sen fick vi adressen till ett ställe där dom fixade mobiler. Så träffade Jenniie som följde med dit och lämnade in den där för dom skulle kolla vad som var fel. Sen skulle vi till farsta men va skit mkt förseningar på tuben så vi hann inte dit innan jag skulle träffa Julia på ågesta å fysträna. Sen på kvällen träffade jag Kim, Malina, hennes kille och hans kompisar, gjorde inte så mycket bara chillade lite å så. 
 
Nu ska jag duscha hörs, PUSS!
 
bilder från i onsdags tror jag? när jag Kim och Jenniie chillade i sköndal.
Jenniie och jag, haha! vi sitter typ likadant och gör samma min
Några ankor som kom och ville vara med? söta va? Kolla den längst fram hade något som fastnat på munnen.. eller näbben kanske man säger :P 

Onsdag

Tja sötisar! bloggade inte igår men var med min Julia bror spelade golf i regnet... sen åkte vi och kollade lite i ringen köpte ett par örhängen och trå toppar. Sen gick vi hem till mig och bara chillade lite, trevligt! Idag så var några av mammas/mina kompisar från när vi bodde i HongKong här och fikade lite, Sofia kanske ska flytta in i min syrras lägenhet nu när hon ska flytta till GBG men inget är bestämt så vi får se. (Min syrra bor i en etta under våran som mina päron äger). Sen när de hade dragit så åkte jag till Kista för att träffa pappa så skulle vi fixa min mobil, men ah gick sådär ska typ fixa den imorgon tror jag? aja får se. 
 
Toppen jag köpte igår :) Var igentligen en klänning som jag klippte av till linne, tyckte det var finnare. Plus att jag använder linnen mycket mer!
 //Ellen

soft

Shululululululu alla ;) Hahaha värsta lall humöret men är så jävla glad för har äntligen fått min älskade älskling trööööja tillbax!!! Såååå glaad! Idag har jag varit i Stan med Nicole, vi var i Kunghallen och åt där och sen köpte jag två smycken som var på rea på Ur och Pen. Så jävla gott!! Och   ett bra pris också, billigaste av allt där. Kanske inte världens nyttigaste mat men jaja... Kommer ändå inte äta så nyttigt när min kille kommer... Då börjar dieten med Ben and Jerry's , Kladdkaka, Paj , Godis och aaaaaaaaallt möjligt hahah... Och jag som precis hade laddat ner en app som ska hjälpa mig att inte äta för mycket haha.. 
Efter stan och jag hade kommit hem så softa jag bara och sen mötte jag Ellen och ja resten vet man om läser inlägget innan som Ellen skrev hehe. 
 
 
 
 
Sööööta Nicole !                                                        Så jääävla god mat..
 
 
 
Halsbanden :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Haha , Ibland vill jag bara döda (sajko freak jag vet haha) min misse pisse katt för hon är så söt.
Får sällskap inatt! hihi.. 
 
 
 
 
 

Måndag

Träffade Kim och Malina i Farsta idag, vi gick och åt mat och kollade lite i affärer, köpt ny hårfärg, ska fixa mitt hår någon dag. Sen på kvällen gick vi på bio med hassan och hans kompis också, såg Ice Age 4. Den va skit bra, men såg den på svenska och sånna filmer brukar ju alltid vara bättre på engelska så kanske får se om den? haha. Sen efter filmen skulle dom åka bil, så jag åkte och träffade Jenniie. Så åkte vi till Huvesta för att hämta hennes tröja som hon glömde på en fest för någon månad sen typ. Kom precis hem typ, men ska sova strax. PUSS!
 
 
haha tagen med min 3,2 megapixel kamera! skit var bara ett år sen jag hade den här mobilen, men kan ändå inte fatta hur jag stod ut?!
nya hårfärg, ska slinga det. Så har två olika för att de ska bli olika färger på slingorna.
 

Godmorgon ♥

Tja söta! ska dra nu, ska träffa brudarna i farsta. Måste fixa min mobil som typ har dött! :(( min bebis! är typ handicapad utan den..! måste kolla sl på datan osv.. menmen det löser sig väl! Försov mig lite så måste skynda, cya! PUSS!
 
bjuder på en bild från turkiet! VILL TILLBAKA NU!

MISS U!

Saknar dig redan! Det här har varit bland dom 4 bästa dagarna i mitt liv, och den bästa natten. Även och det hände massa sjuka saker, sjuka människor och hundar.... haha. Även om allt ville förstöra, var det grymt, kommer aldrig glömma den. Älskar dig! <3 
 
Miss you already! This has been among the 4 best days of my life, and the best night. Although it happened some sick stuff, sick people and dogs .... haha. Even though all wanted to destroy, was it gr8, will never forget it. Love you! <3
 
bild från klockan 6 på morgonen, kollade på soluppgången <3
 
Picture from 6 o'clock in the morning, watched the sunrise <3
 
 

:)

Asså sdlkgjlZGjkershkejEÖgvjkbtreoöjgwropjgoerngjqe##¤"#¤%¤231#12!!powrjwiop får damp på den här jävla skit internet!!! Kraschar när jag var klar med mitt lååååååååånga inlägg!! (Jennie goes angry) 
Aja... Ja jag vet har inte skrivit de senaste dagarna väldigt dålig uppdatering från mig, fy fy!! 
 
Torsdag  Nicole kom hem till mig och slingade mitt hår med blonda slingor, tog 2 timmar att bara få upp mitt hår i de där hålen i mössan och fan vad ont det gör och jag är inte ens speciellt hår öm! Resultatet... Det blev ju lite skillnad men inte som jag tänkt mig haha... Kanske lite fläckigt haha.. Men ska boka frisör så får jag se om de blir bättre då, självklart på mams bekostnad! haha ;)
 
Här ser ni hehe
 
 
 
 
Fredag  Var jag med Claudia i Farsta och hanldade lite grejer och sen på kvällen drog vi på fest med Malina och Kim! Grymt roligt! Så roligt att det slutade med att jag var ensam kvar där och gick hem sist från festen haha! Fuckade lite ur hehe..
 
Jag och Claudia från festen hihi
 
 
Lördag Var jag med Moa och åt i gullmars, värsta dyra maten på finaste resurangen!(haha kebaben i gullmars) Sen drog vi hem till mig och rökte vattenpipa 
 
 Moa är ju c00l hahahah                                      Fint att man ser mitt ansikte.. Eller annars ba tur för er
 
 
 
Idag Har jag varit och cyklat (minst 2 år sen jag cykla!!) med mamma, vi cykla till plantage och köpte blommor haha. Sen drog jag till Farsta och träffa Kim, Disa och Ellen. Ellen som varit i turkiet hade ju en del att berätta! ;) Vi var på Ecspresso house och chilla och sen drog vi till donken (standard jihaaao) haha värsta luffarna. Får se vad som händer ikväll! :)
 
 
Oooooooch idaaag är det bara 1 vecka kvar tills min älskling kommer hem! Saknar dig älskling :(
 
aja herrå! ;)
 
 
 
 

Shoppingen från Turkland

Shoppingen från Turkiet
Angry birds tröja, hollister tröja och en adidas jacka 
Lacost tröja, abercrombie and fitch tröja och ett par G-star jeans
Hollister tröja och sen tofflorna från hotellet, haha ;)
nagellack, plånbok, armband och berlocker

Hemma från Turkiet

Är hemma nu! Har haft det så sjukt bra i Turkiet har träffat underbara människor, vill tillbaka redan! typ grät igår när jag skulle åka :(
 
Bodde utanför en stad som heter Side på ett hotell som heter Kumköy Beach Resort, tror jag? haha, jätte fint där ganska stort hotell. Fast roligt att dom som jobbade på hotellet typ kunde mer tyska än engelska...? haha, va skit mycket tyskar där så.  
 
här kommer lite bilder. Har så mycket bilder så det kommer fler inlägg sen med mer ;)
I Side
Jag och Bästa kusinen Hillevi
Jag, Hillevi och Max (mina kusiner), första kvällen tror jag 
hahahahha, bästa butiken köpte lite saker här. De roliga var att killen som ägde butiken typ kunde svenska. Så frågade jag han hur han hade lärt sig svenska han ba "turister :)" 
Jag och mormor i Side
Jag och Niels på klubben 
haha, sötisarna skrev på badbollen
Matthijs och Hillevi
Bas

Lobbyn

Sitter i lobbyn med Hillevi just nu, finns inte internet någon annan stans på hotellet. Har det jätte bra här! Ikväll ska vi nog till klubben, en klubb längst ner ihotellet är bara ungdomar där så de e nice. Bor på ett all inclusiv hotell så gratis dricka till klockan 12, haha ;) 
 
Nästan alla på hotellet är typ tyskar massa holländare också, ska träffa några kompisar ikväll, hihi, ska bli skit nice! Men klubben öppnar inte fören 11 så typ väntar på våra holländska kompisar nu, haha. 
 
Är inne på mobilen så kan inte lägga upp bilder men det kommer när jag kommer hem! 
 
Ha det så bra, PUSS!! //Ellen
 
 

2 all haters

                                                
                                                                     Låt hatarna hata.
                                                                     Snackarna snacka.
 
 
 
 
 

Lidingö

Idah har jag varit hos Alicia och varit med henne. Hon bor i Lidingö daah! Haha första gången jag var där och var inte direkt så som jag förväntade mig att det skulle vara ;) Men men.. Vi åt shusi så JÄÄÄÄÄÄVLAAAA GOTT!! Och satt ba och snacka och sen drog vi hem till henne och chilla ett tag och sen fick jag ett enromt socker sug så vi drog till ICA och jag handlade godis och lite annat hehe.. Det var min dag idag och nu ska jag nog göra mat och sen ba chilla . Peace
 
Så jävla underbart... Helt klart en favorit!
 
 
 
Alicia så söt haha
 
 
Jag, haha jag vet att jag håller mina pinnar helt fuckad men tyst bara haha.
 

chillnasion

Idag har jag solat uppe på taket med mamma och sen drog till Farsta och träffade Jonas och Moa, så jävla längesen jag träffa de!  Skönt att träffa de :) Vi chillade först i Farsta och sen drog vi till Sköndal och hämtade min (Malina Claudia och Ellens vi delar på den haha)vattenpipa och drog till Drevan. Vi satt och snacka och vhilla och rökte vattenpipa ett bra tag , skit skönt väder också! Inte varit det på länge och det ska tydligen regna i en hel vecka i rad! Sjukt och sorligt... Sen drog vi till Timone och åt kebab och nu kom jag precis hem :) Nice dag! Det var de haha hare gött. 
 
Jag och Jonas 
 
 Vi är gladaaaaaaaa hahah speciellt jag hihi
 
Jonas och Moa, snygga! ;)
 

@Turkiet

Är i Turkiet nu! Sitter i lobbyn med min kusin och kollar fb och sånt haha, inte gjort det på en dag ju! :O Kom i förr går natt, har mest vart på hotellet badat, solat å så. Va och shoppade lite igår sen åkte vi vattenscoter idag, skit roligt!
Hillevi och jag åker scoter!
 
//Ellen

Lör-Sön

Har inte skrivit på ett tag för har varit i Finland och träffat mina släktingar men nu är jag tillbaka! ;) Igår var jag på fest med Larissa i Sollentuna och det var roligt fast kanske lite för mycket killar haha... Sen drog vi till någon kebab (standard haha) och jag åt (haha ovanligt elleeeeer) sen drog jag och Larissa hem till henne och så kom 2 av hennes killkopmpisar och det blev nog inte så mycket sömn hos henne men men haha. Sen har jag idag bara chillat med Larissa, allt för idag. 
 
Jag ,Larissa o grabs på festen. Haha jag ser ledsen ut. 
 
 
Jag fuckar ur. What the fuck hahahahah! 
 
 
Väntar på beaten haha
 

Packar

Håller på att packa nu, åker ju till Turkiet idag! :D Ska bli skit nice! Ska dit men min famlij mina kusiner och min mormor men ah kommer ju sola, bada å shopa iaf ;) Kanske kommer att uppdatera därifrån? får se hur det blir. Men vi hoppas på de, righet? ;) hihi klart ni gör! Men ska inte åka hemifrån fören kl 3 så kanske kommer nåt mer inlägg från mig idag. /PUSS
Har massa kvar... kommer ju aldrig få plats i den här..?! aja de löser sig ;)
 
 

Igår

Tjoo sötisar! Va ju och firade Disa igår! grillade med bästa tjejerna på hökisbadet. Så åkte vi till farsta strand och köpte en sak, hihi. Så åkte vi hem till Kim och chillade där ett tag. Sen så åkte jag och Claudia till kebbaben i skanstull och åt mat, hehe. Va fett hungrig.. menmen bjuder på bilder va skit kul iaf!
 
haha Jenniie och Kim matar fåglarna
Malina, Disa, Kim
Jag och Jenniie, glada haha!
 
 
 

Grillning

Ska grilla idag! Fira Hanna och Disa som fyllt år, nu är dom 17, sötsarna! Ett år sen smäller det!!!! haha, ah ska dra om 5 min så hade gött! bjuder nog på blider när jag kommer hem? ;)
 
PUSS!  //Ellen
 

Torsdag

Sorry för att jag inte bloggade igår, men låg bara hemma och segade hade skit ont i halsen! Skulle till grönan men följde inte med för jag mådde ju inte så bra. Idag så skulle jag följa med Rebecka till frisöran kl 11 men hade tydligen blivit nåt fel, frisörerna hade typ bokat fel..? aja så vi chillade lite åkte till farsta träffade Kim och Malina, så köpte vi en hemlig sak ;) Så köpte jag nya solglasögon, hårfärg och massa halstabletter, hehe. Har typ ont i magen nu, tror det är för jag ätit liiiiiite mer tabletter än vad doseringen var... aja halsen är bättre iaf! ;D
 
ska bli lite blonda slingor nu, haha jag som precis gjort bruna.. men vill ju ha lite kontraster så kör på blonda till turkland ;) Åker ju om två dagar nu! :))
hitta en bild från förra sommare, har förändrats en del asså, haha kolla mina ögonbryn lixom? haha, har ju typ inga...
 
 
 
 

Tisdag

Sorry för dålig uppdatering men hinner inte, gör ju saker å så sen när jag kommer hem så sover jag typ, haha. Men det ska bättras! Men är hemma nu. Har skit ont i halsen! :((
 
Var på ågesta idag, träffade Julia trännade å så, skit varmt! Nästan för varmt..?! haha. Sen träffade jag Kim och Malin i hökis (dom hoppade på mitt tåg) så åkte hem till mig hämtade lite saker snabbt. Så träffade vi Claudia och åkte till flatenbadet träffade Hanna, hennes kille Wille och Nippan. Grillade å chillade men vart massor med mygg, så vi åkte hem. Eller jag gjorde pallade inte göra nåt känner mig inte så frisk.. :( har ont i halsen och hade ont i huvet förut.. aja ska sova så det blir bättre tills imorgon! ;)
 
Wille, Nippan, Hanna, Malina och jag. Väntar på bussen ;)
 

Bingo Players - Rattle


The Dictator

Var på bio igår med Kim, Malina och Jenniie. Vi såg The Dictator, hahah skit rolig film asså! Rekomenderar den om ni ska på bio! Sen efter åkte vi och träffade en kompis, skit länge sen så det var kul. Pratade lite om gamla minnen å så, va lite intressant typ..
 
 
Ska fixa mig nu och så sen tror jag det blir å bada och sola idag, det är ju jätte fint väder!
 
Trailern
 

Gomorgon bitches!

Tja sötisar! Vakndae klockan 6 idag... vänt mitt dygn när jag jobbat... men ah så lyckades somna om till 8 iaf, gick upp och solade lite på balkongen men vart skit tråkigt och för varmt efter en timme, så jag gick in. Fick typ inte ens färg, ovärt! 
 
Igår var jag med Malina och Kim, åkte till grönan för att se sommarkrysset, kollade typ 10 minuter hann se tjejen som sjunger "flytta på dig" sen vart de tråkigt å gick runt och försökt fixa en sak men gick inte så bra, så vi åkte
 
jakobsberg för malin ville träffa sin kille, men pallade inte stanna så jag åkte hem eller träffade en kompis först, länge sen man sågs så de va kul!
 
innan det började
jag och Kim
Dagens/kvällens från jakan
Jacka - Gina
Linne - HM
Jeans - BikBok (nya)
Skor - Skopunkten (nya)
 
 
 
 

RSS 2.0