Söndag

Loggade in och såg att statestiken hade ökat jätte mycket idag, de gillar vi! Juste va hos Calle igår med Jenniie och massa andra, haha hade skit kul asså! Sen idag träffade jag Kim åkte till farsta och kollade lite åt lunch och så köpte ett par nya jeans också. Sen gick jag hem och sov lite, haha va skit trött. Så var jag till min farmor, fikade och så, mysigt. Just nu skypar jag med älsklingen, och han skickar nån hollänsk låt,
någon som tycker den här är bra? haha, tycker den är helt ok faktiskt.
 
jaja, jag vet att bilden är upp och ner...

Lördag

Jag sov hos Jenniie idag, vi vaknade runt 10 så åkte jag hem och duschade å fixade mig. Sen träffade jag Jenniie igen så åkte vi till farsta, shoppade lite, solade och så matade vi fåglarna haha! Sen vare några småbarn som va fett taskiga och höll på att springa på fåglarna och skrämma dom! snorungar, att inte föräldrarna kan säga till? aja, ska fixa mig lite nu äta middag och så sen ska jag antingen till Märsta, är fest där eller så kankse jag ska träffa Jenniie och ba chilla eller träffa en annan kompis vet inte än asså får väl se..Kanske sitta hemma och titta på tv själv..? haha forever alone ne ;) 

Jenniie idag med fåglarna!
 
 

Hos Jenniie

Var hos Jenniie igår på fest/chill, skit roligt! bjuder på massa bilder!

finaste tjejerna, innan folk kom!

Jag och fina Disa!

Jag och Jenniie, haha fråga inte.... juste vi gjorde skit roliga videos också, kanske lägger in sen? haha nej för pinsamt!

Jag och Jenniie igen ;)

strumporna....? hahah

Calle och jag, swag.! 

Yones, Senja, Elias och Alex

Alex, Marcus och Senja, haha så de går om man lånar min kamera! ;)

..? hahah fjortisposen!
haha aa...
 
 

Lördag

Grattis till Claudia som fyllde 17 år igår! Sötisen! Vi firade lite hemma hos mig med Kim, Malina, Veronica och Claudia. Åt tårta och allt, haha! Sen drog vi till sockenplan på fest, men det va shiiiit segt så vi åkte till Älvsjö och chillade där,hade skit kul, haha. Sen sov min kompis hos mig. Men ska dra och äta frukost nu, hörs sen PUSS!
 


//Ellen

RSS 2.0