Gomorgon bitches!

Tja sötisar! Vakndae klockan 6 idag... vänt mitt dygn när jag jobbat... men ah så lyckades somna om till 8 iaf, gick upp och solade lite på balkongen men vart skit tråkigt och för varmt efter en timme, så jag gick in. Fick typ inte ens färg, ovärt! 
 
Igår var jag med Malina och Kim, åkte till grönan för att se sommarkrysset, kollade typ 10 minuter hann se tjejen som sjunger "flytta på dig" sen vart de tråkigt å gick runt och försökt fixa en sak men gick inte så bra, så vi åkte
 
jakobsberg för malin ville träffa sin kille, men pallade inte stanna så jag åkte hem eller träffade en kompis först, länge sen man sågs så de va kul!
 
innan det började
jag och Kim
Dagens/kvällens från jakan
Jacka - Gina
Linne - HM
Jeans - BikBok (nya)
Skor - Skopunkten (nya)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jasmin - The dream of being famous!

Hej hur har sommarlovet varit hittills?? :)

(detta har inte något med frågan att göra) Du kanske kommer strunta i detta nu men jag kan åtminstone försöka... Min dröm har alltid varit att bli en skådis och äga ett klädmärke som är större än HM (som är väldigt stort) men man måste ju ta små steg i taget just därför vill jag att min blogg ska bli stor, väldigt stor! Så kolla gärna in mina kategorier och läs runt i bloggen lite. Vem vet du kanske gillar min blogg?

Har även en tävling där du kan vinne en design!  http://jaasses.webblogg.se/2012/june/tavling-vinn-en-design.html#comment (direkt länk)

Kommentera det på min blogg annars får jag ju aldrig ett svar på frågan! :P (allt det där med den nya blogg.se designen och så :) )

2012-07-02 @ 02:01:01
URL: http://jaasses.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0